19

mart.

Campionatul national de drift 2024

Anvelope Neamt sustine si anul acesta in campionatul national de drift sezonul competitional 2024 pilotul pietrean Catalin Trifan care va participa la clasa PRO cu al sau BMW E46 turbo de 900 CP construit de acesta de la 0 in garajul sau de la Piatra Neamt – 3Fun Performance.

Campionatul national va avea anul acesta 5 etape la toate cele 3 clase – PRO , SEMIPRO si STREET si va debuta anul acesta la Bucuresti cu prima etapa desfasurata pe circuitul amenajat la Arena Nationala ! Anul acesta marcheaza al 10-lea an de Rodrift iar fanii acestui sport vor avea parte de nenumarate surprize pe parcursul anului competitional 2024.

Calendar competitional 2024 – in aceste locatii ne vedem anul acesta asa ca va asteptam in numar cat mai mare!

Mai multe informatii despre prima etapa de anul acesta veti putea vedea mai jos in clipul de prezentare al primei runde ROdrift 2024 :

Alaturi de parteneri puternici echipa Asociatiei profesioniste de drift este pregatita sa infrunte un nou an competitional care se anunta unul de exceptie !

Sponsori principali : Pioneer Romania , Repsol Lubricants Romania, Vector Custom Service, Bogcar Quality, Volta Grup, Turbo Worm, 2M Artediem, Anvelope Neamt, 3Fun Performance

Mai jos va prezentam cateva imagini de anul trecut de la etapa desfasurata la Arena Nationala

Anvelopele folosite anul acesta pe masina de competitie vor fi, la fel ca si in anii trecuti anvelopele FIVE STAR – GLOBDRIFT fabricate si importate din Polonia de Anvelope Neamt. Acestea sunt niste anvelope cu dimensiuni 265/35 R18 semi slick cu o compozitie special realizata pentru drift, o mixtura de cauciuc super soft ce asigura un nivel superior de aderenta pentru cei 900 cp ai masini de concurs. Pentru achizitionarea unor astfel de anvelope cat si pentru anvelope normale pentru orice autoturism nu ezitati sa ne contactati !

Visits: 15

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RELATED

Posts