Metode de plata

Metode de plata

Plata comenzii se poate face online cu cardul, ramburs la curier/card sau prin ordin de plata prin banca (in avans)

Persoanele fizice pot plati online cu cardul, ramburs la curier/card  sau OP prin banca. Magazinele partenere pot plati si numerar in depozitul nostru pana la 5000lei.

Daca optati pentru plata prin banca va rugam sa asteptati procesarea comenzii si primirea proformei/facturii prin email pentru plata.

Suma totala de plata va include si costul transportului (la comenzile ce nu dispun de livrare gratuita).

Marfa va fi insotita de factura ce va fi trimisa ori in format electronic prin email-ul furnizat in comanda ori printata.

 Factura va contine TVA, preturile de pe site sunt cu TVA inclus.

 

Plata in sistem Ramburs / Card 

Plata ramburs se realizeaza integral la primirea produselor comandate. 

Achitarea se poate face numerar sau cu cardul  catre firma de curierat de la care primiti coletul . 

 

Plata online cu cardul – sistem securizat de plati MobilPay (Netopia Payments) 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si criptate. Pentru platile online cu cardul este obligatorie utilizarea parolei 3D Secure. Se accepta cardurile: Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro.

Atunci cand optati pentru plata online, veti fi redirectionat catre platforma NETOPIA PAYMENTS, in care vi se vor solicita anumite date personale in functie de metoda de plata aleasa – spre exemplu, datele de card (numarul cardului, numele & prenumele detinatorului cardului, data expirarii si codul de securitate de pe spatele cardului). Aceste date sunt folosite strict pentru procesarea platii prin intermediul platformei NETOPIA PAYMENTS si nu ne sunt comunicate. In anumite situatii, putem transmite direct catre platforma NETOPIA PAYMENTS o serie de informatii cu privire la tranzactie, anume: valoarea tranzactiei, numar de telefon si adresa email (daca acestea au fost completate in contul clientului). Pentru a putea asigura urmarirea tranzactiilor si decontarea platilor, NETOPIA PAYMENTS ne furnizeaza rapoarte cu privire la platile pe care le incasam. Aceste rapoarte pot includ date personale ale platitorilor (nume, prenume, e-mail, nr. telefon, adresa billing). NETOPIA PAYMENTS ne transmite aceste date ca parte a serviciilor de procesare a platilor. In cazul in care apar probleme legate strict de procesarea platii dvs., veti putea fi contactat in mod direct de catre reprezentantii NETOPIA PAYMENTS pentru solutionarea acestora. Platforma NETOPIA PAYMENTS prelucreaza datele dvs. personale in calitate de operator independent pentru procesarea platii online. Puteti consulta mai multe detalii despre politica acestora de prelucrare a datelor dvs. personale colectate in vederea procesarii platii aici:

Visits: 12

Incepe conversatia
1
Trimite mesaj pe WhatsApp
Salutare, cu ce te putem ajuta?